Hjärtstartarpaket

Hos Hjärtsäkrat grannskap kan du samla in pengar till en hjärtstartare med olika tillbehör. Hjärtstartarpaketen är trygga helhetspaket med möjlighet att behandla hjärtstopp på både vuxna och barn.

Utomhus

Inomhus

Philips FRx med utomhusskåp
inkl. serviceavtal och försäkring i 5 år

Philips FRx med inomhusskåp
inkl. serviceavtal och försäkring i 5 år

31.125 kr inkl. moms

Specifikation av paketet

28.625 kr inkl. moms

Specifikation av paketet

Vilket paket ska jag välja? 

Det överlägset bästa är att placera hjärtstartaren utomhus, så att den är tillgänglig och synlig dygnet runt för alla människor. Om hjärtstartaren placeras utomhus behöver den sitta i ett värmeskåp för utomhusbruk, då den inte ska långtidsförvaras i kalla miljöer. 

Om du placerar hjärtstartaren inomhus väljer du i stället ett larmat skåp för inomhusbruk. Hjärtstartaren ska vara tillgänglig dygnet runt för allmänheten, välj därför endast inomhuspaketet om det placeras i ett olåst utrymme som kan nås av allmänheten. 

 

Starta insamling

 


Leverans av hjärtstartaren

Leveransen av hjärtstartaren görs av Dahl Medical AB, som distribuerar Philips hjärtstartare i Sverige. Dahl Medical är servicepartner i Hjärtsäkrat grannskap. 

 


Installation av hjärtstartare

När du har slutfört din insamling och fått din hjärtstartare levererad ska den förberedas för användning. Har du köpt ett skåp behöver det monteras och utomhusskåp ska monteras av en behörig elektriker. Tips: kontakta en lokal elektriker för montering av hjärtstartarskåpet. De är ofta villiga att montera skåpet billigt eller till och med gratis för den goda sakens skull.

 

Hjärtstartarskåpet för utomhusbruk får inte placeras i direkt solljus och möjlighet till strömanslutning måste finnas.

 

Om du har frågor om hur du installerar din hjärtstartare, vänligen kontakta oss på info@hjartsakratgrannskap.se eller 010-179 38 38 så hjälper vi dig gärna.

Produktbroschyr Philips Heartstart FRx Ladda ner