Hjärtstartarpaket

Hos Hjärtsäkrat grannskap kan du samla in pengar till en hjärtstartare med tillbehör. Båda hjärtstartarpaketen är trygga helhetspaket med nödvändiga tillbehör.

Philips FRx

Philips HS1

Philips FRx med utomhusskåp
inkl. serviceavtal och försäkring i 4 år

Philips HS1 med utomhusskåp
inkl. serviceavtal och försäkring i 4 år

23.625 kr inkl. moms*

Ord. Pris utan bidrag 28.625 kr inkl. moms

Specifikation av paketet

18.625 kr inkl. moms*

Ord. Pris utan bidrag 23.625 kr inkl. moms

Specifikation av paketet

*Tack vare en generös givare till Hjärt-Lungfonden som vill vara med och hjärtsäkra Sverige får alla insamlingar ett startbidrag på 5000 kr. Gäller till och med 2023-10-31.

 

Vilket paket ska jag välja? 

Det bästa är att placera hjärtstartaren så att den är tillgänglig och synlig dygnet runt för så många som möjligt. Om hjärtstartaren placeras i en miljö med tufft klimat och där det vistas barn i området är Philips FRx med utomhusskåp det bästa valet eftersom den har hög IP-klassning samt har en medföljande barnnyckel.  Vill du komma ner i pris samtidigt som du får en av marknadens populäraste hjärtstartare så är Philips HS1 med utomhusskåp ett bra val.

 

Starta insamling

 

Leverans av hjärtstartaren

Leveransen av hjärtstartaren görs av Dahl Medical AB, som distribuerar Philips hjärtstartare i Sverige. Dahl Medical är servicepartner i Hjärtsäkrat grannskap. 

 


Installation av hjärtstartare

När du har slutfört din insamling och fått din hjärtstartare levererad ska den förberedas för användning. Utomhusskåpet ska monteras av en behörig elektriker. Tips: kontakta en lokal elektriker för montering av hjärtstartarskåpet. De är ofta villiga att montera skåpet billigt eller till och med gratis för den goda sakens skull.

 

Hjärtstartarskåpet för utomhusbruk får inte placeras i direkt solljus och möjlighet till strömanslutning måste finnas.

 

Observera att transformatorn till hjärtstartarskåpet måste förvaras torrt och frostfritt.

 

Om du har frågor om hur du installerar din hjärtstartare, vänligen kontakta oss på info@hjartsakratgrannskap.se eller 010-179 38 38 så hjälper vi dig gärna.

Produktbroschyr Philips Heartstart FRx Ladda ner
Produktbroschyr Philips Heartstart HS1 Ladda ner