Starta insamling

Vi har noga sammanställt två hjärtstartarpaket där trygghet och enkelhet för dig som initiativtagare, men också för de som bidrar till insamlingen, ligger i fokus. Förutom hjärtstartare, skåp, skylt, dekal och tillbehörskit så ingår även service och försäkring på hjärtstartaren i 5 år. Själva hjärtstartaren har en garanti på 8 år.

 

1 Välj ditt hjärtstartarpaket 
Ska din hjärtstartare sitta utomhus eller inomhus? Tänk på att hjärtstartaren ska vara tillgänglig för alla. Köp endast ett inomhuspaket om utrymmet går att nå för allmänheten dygnet runt. 

Hjärtsäkrat grannskap utomhuspaket inklusive service och försäkring i 5 år - 31.125:- ink moms
Hjärtsäkrat grannskap inomhuspaket inklusive service och försäkring i 5 år - 28.625:- ink moms

Läs mer om paketen här. 

2 Skapa en insamlingssida
På denna sida kan vem som helst ge ett bidrag till din insamling.

3 Betala tillsammans
Få dina vänner, grannar och föreningsmedlemmar att bidra till insamlingen.

Starta insamling

 

Varför behöver vi en hjärtstartare i vårt grannskap?
De flesta hjärtstopp sker utanför sjukhus eller i närheten av hemmet. Vid ett hjärtstopp är snabb tillgång till en hjärtstartare av avgörande betydelse. Nu kan du göra ditt kvarter säkrare genom att starta en insamling tillsammans med personer i din omgivning för att köpa en hjärtstartare.

 

4 skäl att starta en insamling på Hjärtsäkrat grannskap:

 

→ Möjlighet att rädda ditt eller din grannes liv
Genom att starta en insamling på Hjärtsäkrat grannskap kan du och dina grannar tillsammans samla in pengar till en hjärtstartare i ert område. Kanske räddar den ditt eller din grannes liv. 


→ Dela kostnaderna tillsammans
På din insamlingssida bidrar dina grannar enkelt till er gemensamma hjärtstartare. Ni delar på kostnaderna och hjärtsäkrar tillsammans ert grannskap.

 

→ Bra pris
Du får ett hjärtstartarpaket med service, support och försäkring i 5 år till ett bra pris. 

 

→ Vi hjälper dig
Vi ger dig användbara tips, marknadsföringsmaterial och svarar på alla frågor som kan tänkas dyka upp innan, under och efter insamlingen. 

Starta insamling

 

Detta kan du förvänta dig:

Priset:
Hjärtsäkrat grannskap utomhuspaket - 31.125 kr inkl. moms. 
Hjärtsäkrat grannskap inomhuspaket - 28.625 kr inkl. moms

 

Dela på kostnaden:
Om 62 grannar deltar i insamlingen är priset för ett utomhuspaket inklusive service och försäkring ca 500 kr per person. Många bidrar gärna med en summa pengar för en viktig sak. Eftersom flera gator drar nytta av hjärtstartaren kan du snabbt nå ett stort antal deltagare.

 

Hjärtsäkra ditt grannskap:
Hjärtstartaren kan användas av vem som helst, du behöver alltså inte kunna hantera hjärtstartaren själv för att starta eller bidra till en insamling. Hjärtstartaren sitter tillgänglig för allmänheten och kan dygnet runt användas av frivilliga civila utryckningspersoner, som till exempel SMS-livräddare, vid hjärtstopp. 

 

Villkor för hjärtstartare och service
När ditt insamlingsmål är uppnått levereras din hjärtstartare med tillhörande produkter och tjänster. När du startar en insamling behöver du acceptera de allmänna villkoren. Läs villkoren noga för att veta exakt vad du kommer få ut av ditt köp. Har du frågor, vänligen kontakta oss på info@hjartsakratgrannskap.se.

 

Starta insamling