Specifikation Philips HS1 utomhuspaket

Detta ingår i hjärtstartarpaketet:

Hjärtstartare Philips HS1
Inkl. elektroder och batteri. 8 års produktgaranti. Lätt för alla att använda, med tydlig röstvägledning och automatiska självtester.

Bärväska med handtag
Med plats för ett par extra elektroder samt ett extra batteri. Litet fönster för att kunna kontrollera att statusindikatorn blinkar. Mått: 23 cm x 21 cm x 12 cm

First responder Kit
Med 2 par skyddshandskar i vinyl, sax, rakhyvel, andningsduk och torkservett

Utomhusskåp POLAR med värme och larm
Grönt väggskåp tillverkad av slagtålig polystyren. Skyddar hjärtstartaren mot temperaturer ned till -45°C. Växelströmsdrivet (24 V), mått: 40 cm x 34 cm x 20 cm. OBS: Transformatorn måste förvaras frostfritt för att säkerställa att skåpet värms upp som det ska.

Skylt Hjärtstartare A4
Dubbelsidig nödskylt i hårdplast med standardiserad text och symbol för Hjärtstartare. Placeras väl synligt vid platsen för hjärtstartaren.

Service & försäkring
Serivce ingår under 4 år. I serviceavtalet iingår elektroder och batteri vid utgångsdatum, samt elektroder (och batteri vid behov) vid användning. Försäkring ingår i 4 år och täcker stöld och vandalism. 

Information hjärtstartare:

Philips HeartStart HS1 är en av världens mest sålda hjärtstartare. Det är en lättanvänd hjärtstartare som kan användas av vem som helst. 

Interna självtester säkerställer att hjärtstartaren alltid är klar att användas. Philips Heartstart HS1 har dagliga, veckovisa och månadsvisa självtester av alla vitala funktioner, som energiladdning/-urladdning och elektrodfunktionen.

När statusindikatorn blinkar grönt bekräftas att allt är som det ska och hjärtstartaren är redo för användning. I annat fall avger hjärtstartaren en ljudsignal som meddelar att tillsyn krävs.

Med hjärtstartaren i standby-läge består underhållet helt enkelt av visuell inspektion och byte av förbrukningsartiklar som elektroder (vartannat år) och batteri (vart 4:e år).

Ska hjärtstartaren användas på ett spädbarn/barn under 25 kg så bör man använda barnelektroder. Dessa ingår inte i paketet. 

Mått: 7x 19 x 21 cm (Djup, Höjd, Bredd)
Vikt: 1,5 kg

Philips Heartstart HS1 har 8 års garanti.

Specifikationer utomhusskåp:

Märke Arky
Modell Polar
Färg Grönt
Material Polystyren
Mått utvändigt 34 x 40 x 20 cm (Höjd, bredd, djup)
Mått invändigt 28 x 32 x 18 cm (Höjd, bredd, djup)
Vikt 3,6 kilo
Värme Ja
Larm Ja, drivs med 3 st knappcellsbatterier / Modell LR44.
Larmfunktion Larmar när skåpet öppnas
Drift 24 V
Installation Ska göras av elektriker. Installation ingår ej.
Produktbroschyr Philips Heartstart HS1 Ladda ner
Produktbroschyr Arky POLAR värmeskåp Ladda ner